2NDDAYxNinaSandbech Launch

Fashion, My Design

Heisann! Nå har kolleksjonene min blitt lansert og jeg har allerede holdt tre eventer. Så nå gjenstår det to igjen neste uke i Trondheim og Bergen. Jeg er så glad, stolt og takknemlig for å bli med på dette. Jeg har fått så mange hyggelig tilbakemeldinger, og tenk at så mange har tatt turen innom butikkeventene. Det gjør meg så glad! Svever på en sky denne uka:) Så tuuuuusen takk til alle som kommer og stiller opp<3

Frokostevent!

På tirsdagen startet jeg dagen med "Bloggevent" med de andre influencerne og motemagasinene. Vi hadde enkel frokost, ballonger, og jeg snakket litt om kollekjsonen. Hyggelig start på morningen med kjentfolk. Blir så glad for at folk stiller opp, herlig gjeng altså:)

Butikkevent

På kvelden var det klart for lanseringsfest i DAY- butikken i Hegdehaugsveien. Og jeg fikk helt sjokk over hvor mange som møtte opp til eventet og shoppingkveld. Tenk at så mange ville komme for å se kollekjsonen, åååh jeg blir så glad og rørt. Lever i en lykkerus om dagen, hehe.. Og i tillegg så mange hyggelige folk, dere er topp! Jeanett som eier butikken hadde pyntet så fint, og til og med ordnet med med ballonger med 2NDDAY x Nina Sandbech. Så stas!

Modeller kledd i kolleksjonen. Fine damer<3

Alle vennene mine top turen også!

Svigersøsteren min Mari og meg. Toppen Mari har på seg er fra kolleksjonen og heter 'Mari', oppkalt etter henne.

Og min venninne Iselin, i 'Iselin' kjolen oppkalt etter henne.

Liker

Kommentarer

Instagram @ninasandbech