Estée Lauder ”Double Wear”

Beauty

I det siste har jeg prøvd "Double Wear" foundation fra Esteé Lauder. Dette er en foundation med stor dekk evne og holdbarhet. Den holder seg fin hele dagen og beskytter huden med solfaktor 10. Perfekt når man har en hektisk hverdag og ønsker en sminke som holder seg på plass hele dagen.

Jeg pleier ofte å ikke like foundationer som er veldig dekkende. Men Double Wear ble jeg veldig positivt overrasket over. Den føles lett på huden, litt mattende, og holder faktisk hele dagen. Jeg påførte den tidlig på morningene, jobbet hele dagen og dro på fest på kvelden uten å ta av meg sminken og påføre ny, slik jeg alltid gjør når jeg skal på fest. Men huden min så like fin og plettfri ut utover kvelden. Så perfekt når man vil ha en sminke som holder en festlig kveld med mye dansing.

Her ser du før og etter resultatet når jeg har brukt "Double Wear".

Double Wear kommer i mange fargetoner, og i de store varehusene kan man må hjelp til å finne sin farge ved hjelp av iMatch-verktøyet som scanner huden og finner den perfekte fargen til deg. Du finner også produktet her. Jeg selv bruker fargen "2W2 Rattan", men må nok gå over til en litt mørkere nyanse når sommeren kommer. Det beste tipset når man skal kjøpe foundation er å kjøpe to farger, en litt mørkere til sommeren og en litt lysere nyanse til vinteren. Så kan man blande seg fram med fargene mellom årstidene. For å ha feil farge er ikke pent, foundation skal smelte inn i huden.

Liker

Kommentarer

gae
gae,
Super nydelig! den har jeg hørt mye bra om <3
nouw.com/gae
ninasandbech
ninasandbech,
Tusen takk 😊 ja den sitter super bra på! Bør testes:)
nouw.com/ninasandbech
carinabalestrand
carinabalestrand,
ninasandbech
ninasandbech,
Tusen takk 😊
nouw.com/ninasandbech

Instagram @ninasandbech