Favourite lunch places in Barcelona

Travel

Lunching

Lunsj tror jeg må være favoritt måltidet mitt. Heller frokost og lunsj enn middag. Så hver gang jeg er i utlandet så jakter jeg på de perfekte og freshe lunsjstedene. Her er noen av favorittene mine fra Barcelona.

Brunch and cake

Dette stedet lager de største porsjonene og dekorer maten sykt kult. Jeg valgte pannekaker med havregryn, banan, ricotta og kokos. De smakte supergodt, hvertfall om du er en kokos elsker som meg. Venninnene mine valgt bagel med egg, laks og avokado. I tillegg har de masse freshe smoothier og juicer. De har flere lokasjoner og hjemme siden deres finner du her www.cupcakesbarcelona.com.


Surf House

Dette stedet ligger rett ved stranda, så et perfekt sted å spise om man ligger på stranden hele dagen. Men forvent deg kø og ventetid på bord i lunsjtider, for dette er et populært sted. Men litt ventetid er det verdt, for maten er super god! Vi gikk for litt meksikansk og vietnamesiske vårruller. Men de har alt fra acai bowls, pannekaker, burgere, smoothier osv.


Caravelle

Går du rundt i sentrum og shopper så stikk hit for lunsj. Nettsiden dere med lokasjon er her http://www.caravelle.es. Vet ikke helt om dette er et australsk sted, men minner meg veldig om favoritt stedet mitt i New York, Bluestoon Lane som er australsk. De har digge eggs benedict, burgere, sandwicher og yoghurt og granola.


Zumito

Dette stedet ligger nære stranda og er perfekt om man ønsker en rask og fresh Acai bowl. Jeg har fått helt dilla på det, særlig når man er i varmen. Nettsiden deres finner du her http://zumitobarcelona.com.


Et annet sted jeg også har fått anbefalt er Flax and Kale. Rakk aldri å dra innom der, men virker som de har digg mat. Sjekk ut instagrammen deres her www.instagram.com/flaxandkale

Nå er jeg hjemme igjen fra Barcelona, men havna plutselig på en spontantur til Tønsberg og Slottsfjell. Gått i ett, men nå er jeg tilbake i Oslo, og har masse bilder å vise dere, så nå skal det blogges, hehe..

Håper alle har en fin sommerferie så langt. Xx

Liker

Kommentarer

Instagram @ninasandbech