Floral Dress

Outfits, Travel

Dress Zimmermann / sunglasses Ray-Ban / shoes Chloe

Jeg bestilte denne kjolen rett før sommeren var over så har nesten ikke fått anledning til å bruke den før det ble kaldere tider. Så passet fint å ta den med da vi dro til varmen. Dette merket har så mye fine kjoler atte hjælp, men fy så stive priser. Blir et merket man bare får se på og ta inspirasjon fra. Jeg var så heldig å fant denne brukt, så prisen var mye lavere.

Denne kjolen har så mye detaljer og pent håndarbeid. Bare se på ryggen og alle gullperlene langs kantene. Gleder meg til sommerfester hvor jeg skal style den sammen med nude pumps. Kanskje den til og med går an å bruke i sommerbryllup, eller?! Man trenger hvertfall ikke style kjolen med noe accessories, for denne er jo et smykke i seg selv.

Liker

Kommentarer

Ida
,
Så fine bilder! I tilfelle du i et svakt øyeblikk skulle ønske å selge kjolen videre, så melder jeg interesse allerede nå! Den kjolen er perfeksjon i mine øyne.
Nina
,
Så hyggelig at du synes det! Skal huske å si i fra, men tviler på at jeg kommer til å selge den, for denne er en stor favoritt:)

Instagram @ninasandbech