Paint Box Nails

NYC, Beauty

I går var en venninne og jeg og tok shellac på Paint Box i Soho 17 Crosby Street. Tenkt på å dra å teste ut dette stedet et år nå, men aldri fått somla meg til det før nå. De lager masse forskjellig kule nail design, sjekk ut nettsiden deres her. Interiøret deres er også utrolig fint, masse ting fra Hay, så en veldig fresh og kul salong.

Før vi begynte å fikse neglene fikk vi bla i disse bøkene for å se hva slags design man ønsket. Man fikk også velge farge kombinasjon. Alt for mye å velge imellom, ubesluttsom som jeg er, brukt jeg langt tid.

Jeg endte opp med knall røde negler (sjokk, haha). Matt rød, med shiny rød. Neste gang tror jeg at jeg vil teste to forskjellige farger, så designen synes bedre. Prisene er litt dyre, da de alltid legger på tax pluss at man må tipse. Men anbefaler stedet om man vil gjøre noe gøy med neglene til en spesiell anledning.

Ikke lett å ta bilder av hender og negler, blir liksom ikke så fint. Men her er hvertfall resultatet.

Si gjerne i fra om dere ønsker fler tips til ting man kan gjøre og teste ut i New York:)

Liker

Kommentarer

Amila
,
Ønsker masse tips om kule steder og ting å gjøre i NYC!! Jentegreier som negler her, men også steder å spise, og ting å gjøre/oppleve som par. Skal over i 2 uker på sensommeren sammen med samboeren☺️ Gleder meg som en unge!
ninasandbech
ninasandbech,
Da skal jeg se hva jeg får til😊 har en del lunsjsteder som jeg tenkte å dele! Hvis du ikke har vært på musikal, så anbefaler jeg dere å gjøre det når dere er her😀
nouw.com/ninasandbech

Instagram @ninasandbech