Sandvika Storsenter Blogstyle

Da var det på tide med BlogStyle, og jeg er tilbake på Sandvika Storsenter for å plukke mine favoritter. Dette senteret har virkelig alt under ett tak og er derfor ett av mine favorittsenter her i Norge. Jeg har løpt rundt innom de fleste butikker og funnet favoritter som jeg ønsker meg denne høsten.

ZARA

Et must på senteret. Jeg vil si dette er den ryddigste og mest oversiktlige Zaraen jeg har vært i. I tillegg er det også ganske så kult at Sandvika er det eneste senteret i Norge som får lov til å ha Zara.

Her fant jeg et helblått antrekk fra topp til tå, pluss en digg gul kosedress

BOLIA

Jeg er i flytteprosess om dagen og på jakt etter interiør til den nye leiligheten. Hos Bolia finner jeg alltid mye inspirasjon. Alt fra vaser til lamper. Drømmer også om Cosima-modulsofa.

GINA TRICOT

Jeg har lenge lett etter en lilla joggebukse og endelig fant jeg den her.

XXL

XXL har fått påfyll på hjemmetreningutstyr igjen. Nå som hjemmetrening har blitt så populært bør alle skaffe seg treningsstrikk å ha i hjemmet. Det finnes så mange bra øvelser man kan gjøre bare ved bruk av strikk. Søk på youtube etter treningsvideoer og kjør på;)

SESSA

Hos Sessa fant jeg denne fine kjolen fra Adoore som jeg gjerne vil ta med meg hjem.

CEWE JAPAN PHOTO

Et polaroid kamera står på ønskelisten min. Perfekt til å forevige morsomme minner.

DAY BIRGER ET MIKKELSEN

En pen dress er noe alle bør å ha i skapet. Kan brukes til så mange forskjellige anledninger. Enten sammen som en full dress, eller hver for seg. Blazeren med jeans og dressbuksene til en strikkegenser. Finnes mange forskjellige måter å style på.

KROGH OPTIKK

Her finner du det beste utvalget av solbriller. Enten du vil gå for litt mer klassiske cat-eye briller eller kjøre på med statement briller. Her finnes alt.

GANNI

Endte opp med prikkete plagg hos Ganni. Digget dette denim settet med nagler, og denne kjolen. Så mye fint.

H&M

Endelig har Sandvika fått Trend avdelingen til H&M. Hot tips, sjekk alltid ut salget på denne avdelingen, har ofte funnet mine favoritter i garderoben her.

PANDURO HOBBY

Jeg er veldig glad i DIY prosjekter, så jeg tar alltid en tur innom her når jeg er på senteret. Min siste obsession er TIE DYE. Har allerede farget flere plagg med denne tekstil-malingen.

INTERSPORT

Jeg er avhenging av å holde meg i aktivitet og jogging er som terapi for meg. Disse Adidas løpeskoene tar jeg gjerne på meg på neste joggetur.

MARIANNE’S

En ny kåper ønsker man seg alltid nå som høsten er på vei. Denne rutete i beige blir fin å style nå fremover.

MAANESTEN

Må være det fineste butikklokalet på hele senteret. Føles som man er i en drømmeverden der inne. Her finner du de søteste hårspennene.

LEVI'S STORE

Er du på jakt etter de perfekte jeans anbefaler jeg å ta turen innom Levis. Jeg tror jeg har funnet min nye favoritt her. 501 original cropped.

URBAN

Jeg husker jeg hadde disse modellene fra Vans da jeg var yngre og nå fikk jeg lyst på de igjen.

KIMAN WOMAN

Her finner du et stort utvalg av Skandinavisk design. Kjole fra By Timo.

FREDRIK OG LOUISA

Trenger du sminke eller parfyme er det bare å ta turen innom her. Du finner de fleste merker. Anbefaler denne highlighteren fra Dior som gir kjempe fin glød til ansiktet.

DAVID ANDERSEN

Her er det mye fristelser. Diamonds are a girl's best friend sies det jo;) Disse øredobbene og ear cuffs fra Tom Wood står på min ønskeliste.

YUMMY HEAVEN

Da var det på tide å avslutte dagen på senteret og det gjøres her. Man kan ikke gå forbi Yummy heaven uten å kjøpe med seg noe.

Håper noen av dette falt i smak hos dere også. Husk å se etter lapper hvor det står ¨Nina’s favoritt¨ i butikkene. Lese mer om Blogstyle her https://sandvikastorsenter.no/blogstyle-host-2020/.

Liker

Kommentarer

verozitas
verozitas,
WOW for et inspirerende innlegg 😃 Jeg elsket virkelig denimsettet med dots. For ikke å snakke om Gucci brillene, de var jo bare helt RÅ!!
nouw.com/verozitas
modernmokosh
modernmokosh,
Såå sjukt mange kule antrekk!!
nouw.com/modernmokosh
emiliehelle
emiliehelle,
Digger digger digger det helblåe antrekket!!
nouw.com/emiliehelle
evelintorgersenvikse
evelintorgersenvikse,

Elsker det helgråe antrekket 😊

nouw.com/evelintorgersenvikse

Instagram @ninasandbech